Re: IX Wielka Beskidzka- wokół Beskidu Śląskiego
-
sordylowka
Jak się nie da to się nie da. Wiadomość przekażemy Otokarowi.
ŻYczymy wszystkim uczestnikom pięknej pogody, miłego zwiedzania i wesołej zabawy przy kapeli.
Ula
ŻYczymy wszystkim uczestnikom pięknej pogody, miłego zwiedzania i wesołej zabawy przy kapeli.
Ula
- Jacek
- Kontakt:
Prośba do uczestników o przygotowanie informacji o swoich pojazdach i umieszczenie ich na szybach w czasie postoju na Rynku w Wiśle.
Gospodarze Pikniku Spadochronowego przewidują prezentację.
Gospodarze Pikniku Spadochronowego przewidują prezentację.
""""Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie ubierają tego faktu w słowa."""
- Jacek
- Kontakt:
"""Kiedy wstałem dzisiaj rano a właściwie przeszedłem ze stanu spoczynku w stan czuwania, wydało mi się,że za oknem jarzy się piękne słoneczko.
Po sprawdzeniu na 12 portalach i trzech stacjach meteo , że moje subiektywne wrażenie przyjaznej podróżom pogody jest statystyczną prawdą, skierowałem swe kroki do miejsca zakwaterowania mojego pojazdu i pomachawszy lewą ręką 3 podwórkowym kotom a prawą nogą ślubnej , wyruszyłem w trasę nadzorowaną przez autonomiczny GPS, takiż system w komórce oraz dla pewności z mapą na podorędziu. Wziąłem 3 sztuki z różnych lat bo jak wiadomo, drogi powstają u nas chyżo i trzeba ciągle porównywać to, co za szybą z tym , co na papierze.
Kawa na jednej ze stacji przekonała mnie,że cena paliwa ma przełożenie na jakość oferowanego napitku i fama o drogim paliwie to tylko populistyczna demagogia.
GPSy się nie myliły: Beskid Ślaski stał na swoim miejscu ale dla pewności zerknąłem w foto galerie na "ajpadzie i netbuku", które częściej mam w bagażu podręcznym niż krem do golenia i wyjąłem 2 aparaty na różne pory dnia.
A oto i skromny plon dzisiejszej wycieczki wybrany z 1874 zdjęć , jakie zrobiłem,zeskanowałem i poumieszczałem w odpowiednich przegródkach""""

Po sprawdzeniu na 12 portalach i trzech stacjach meteo , że moje subiektywne wrażenie przyjaznej podróżom pogody jest statystyczną prawdą, skierowałem swe kroki do miejsca zakwaterowania mojego pojazdu i pomachawszy lewą ręką 3 podwórkowym kotom a prawą nogą ślubnej , wyruszyłem w trasę nadzorowaną przez autonomiczny GPS, takiż system w komórce oraz dla pewności z mapą na podorędziu. Wziąłem 3 sztuki z różnych lat bo jak wiadomo, drogi powstają u nas chyżo i trzeba ciągle porównywać to, co za szybą z tym , co na papierze.
Kawa na jednej ze stacji przekonała mnie,że cena paliwa ma przełożenie na jakość oferowanego napitku i fama o drogim paliwie to tylko populistyczna demagogia.
GPSy się nie myliły: Beskid Ślaski stał na swoim miejscu ale dla pewności zerknąłem w foto galerie na "ajpadzie i netbuku", które częściej mam w bagażu podręcznym niż krem do golenia i wyjąłem 2 aparaty na różne pory dnia.
A oto i skromny plon dzisiejszej wycieczki wybrany z 1874 zdjęć , jakie zrobiłem,zeskanowałem i poumieszczałem w odpowiednich przegródkach""""
- Załączniki
""""Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie ubierają tego faktu w słowa."""
- Jacek
- Kontakt:
Podjazd ulica Wypoczynkową, gdzie jest Ośrodek, do relaksujących nie należy ale to tylko ok. 300 m.
Za to z dala od ulicy i blisko do wyciągów...
Za to z dala od ulicy i blisko do wyciągów...
- Jacek
- Kontakt:
Przypinki gotowe.
Więcej szczegółów jutro.
Więcej szczegółów jutro.
- Jacek
- Kontakt:
W czasie Eskapady przewidziano zawody pływackie na hotelowym basenie.
dlatego prośba o zabranie stosownego odzienia na ta okazje
- Jacek
- Kontakt:
Jutro czyli w piątek kolacja w DW Beskidy od 19 do 20.
- bzf
- Kontakt:
Dla Olki trzeba otworzyć osobna klasę!!!!Jacek pisze:W czasie Eskapady przewidziano zawody pływackie na hotelowym basenie.
- Renault4
- Kontakt:
dla nas 2Art.B pisze:dla nas 3 obiady
- Jacek
- Kontakt:
Łamiecie, kolego Renault 4 procedury.. Obiad zgłasza się na mejla.
A w przypadku Waszej załogi z Wielbłądem od razu poproście o klucz od kuchni...
A w przypadku Waszej załogi z Wielbłądem od razu poproście o klucz od kuchni...